25.9.2019

Bosch Professional uutuus ja arvonta!

BOSCHILTA UUTUUS: AKKUKÄYTTOINEN KATKAISU- JA JIIRISAHA

Uusi Boschin akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha tarjoaa johdollista mallia vastaavan tehon! Bosch GCM 18V-216 painaa vain 14,7 kg ja kantokahva myös helpottaa työmaalla siirtelyä. Koneen teho on jopa 1500 W hiiliharjattoman BiTurbo-teknogolian ja ProCORE-akkujen ansiosta.

Käyttömukavuutta lisää laserlinja sekä LED-valo, jotka helpottavat tarkkaa sahaamista myös pimeässä. Pölynkeräysjärjestelmä mahdollistaa siistin työskentelyn. Sahaterän vaihto onnistuu helposti ilman työkaluja. Sahaussyvyys on 70 mm ja sahaterän Ø 216 mm.

Protools on Bosch Pro Dealer ja Bosch GCM 18V-216 on nyt nähtävillä & saatavilla Protoolsin kivijalkamyymälästä ja pian myös verkkokaupasta!VOITA BOSCH GLM 50 PROFESSIONAL LASERETÄISYYSMITTALAITE VASTAAMALLA KYSELYYN

Bosch GLM 50 C Professional on varusteltu monipuolisia käyttömahdollisuuksia varten. Laseretäisyysmittalaitteessa on esimerkiksi paalutustoiminto ja 360° kaltevuusanturi yksinkertaiseen kulmien mittaukseen ja vaakalinjojen määritykseen. Mitta-alue on 0,05-50,00 m ja talletus 50 mittausta. Erityisen helppokäyttöinen laseretäisyysmittalaite on parannetun käyttöliittymän sekä valaistun ja käännettävän värinäytön ansiosta.

Kyselytutkimuksen tavoitteena on Boschin sähkötyökalujen käyttäjien kokemusten tutkiminen liittyen koneiden laatuun sekä hinnoitteluun. Boschin järjestämä kyselytutkimus toteutetaan osana pro gradu -tutkielmaa. Aikaa kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja täysin anonyymisti hyvää tutkimustapaa noudattaen.

Palkintona kyselyyn vastanneiden kesken Bosch Professional arpoo laseretäisyysmittalaite GLM 50 C Professionalin. Jätä yhteystietosi kyselyn lopussa sijaitsevään tekstikenttään, jos haluat osallistua tuotepalkinnon arvontaan. Yhteystietoja käytetään vain tuotepalkinnon arvontaan. Vastausaikaa on 20.10.2019 saakka. Kyselyun pääset klikkaamalla tästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...