KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

27 tammikuuta 2022

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

TULE MEILLE TÖIHIN!


Haluatko työskennellä työkalujen parissa? Lue avoimista työpaikoista lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Miksi tulisit meille Protoolsiin töihin?

Protools on 30-vuotias laadukkaisiin työkaluihin, suojavälineisiin sekä työpajan kalusteisiin keskittynyt yritys. Olemme osa yli 100-vuotiasta perheyritys konsernia (Helkone Group Oy). Mottomme on "kokonaisvaltaista työkalupalvelua ammattitaidolla" ja se tarkoittaa sitä, että emme vain myy työkaluja vaan haluamme aidosti löytää parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Meillä on erinomaiset suhteet tehtaisiin sekä suomalaisiin päämiestemme edustajiin ja saamme myös heiltä vankkaa tukea myyntityömme kehittämiseen. Verkkokauppamme on erittäin kattava ja se on erinomainen työkalu myynnin tueksi. Työskentelemme vahvojen, laadukkaiden ja tunnettujen brändien kanssa ja osallistumme ahkerasti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin.

Pieni työyhteisömme on asiantunteva sekä lämminhenkinen ja teemme töitä yhtenä tiiminä, toisiamme tukien. Toimistomme sekä showroom myymälämme ja varastomme sijaitsee Järvenpäässä uusissa moderneissa tiloissa.

 

TEKNINEN MYYJÄ 

Työkalujen teknisenä myyjänä pääset hoitamaan omia asiakasvastuita sekä tekemään niin päivittäistä kaupankäyntiä kuin isojen myyntiprojektien läpivientiä. Konsultoit ja autat asiakasta löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun työkalutarpeeseen. Tehtäviisi kuuluu myös uusasiakashankinta sekä toimittajayhteistyö. Hoidat oman tonttisi kokonaisvaltaisesti, mutta koko tiimimme tuella! Me kaikki palvelemme vuoroin asiakkaita myös myymälässämme. Pienessä työyhteisössämme pääset aidosti ja oikeasti vaikuttamaan omaan työskentelyysi ja kehittämään tuotevalikoimaa.

Kuka sinä olet?

Sinulla on jo kokemusta myyntityöstä ja edustamamme brändit ovat sinulle pääosin tuttuja. Olet innokas opettelemaan lisää niistä tuotteistamme, jotka eivät ole vielä aivan hanskassa. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on kyky konsultoida ja tarjota ratkaisuja asiakkaillemme heidän työkaluasioissaan. Olet luonteeltasi sosiaalinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja joustava. Kykenet työskentelemään suomeksi ja vähintään kirjoitettu ja luettu englanninkielentaitosi on sujuvaa. Jos sinulla on vahvaa osaamista hitsauspuolelta tai lastuavista työkaluista laskemme tämän vahvasti eduksesi!

Jos tunnistit itsesi, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka + provisio.

VERKKOKAUPPAKOORDINAATTORI

Tärkein tehtäväsi on Protoolsin verkkokaupan myynnin kasvattaminen ja kehittäminen. Työtehtäviisi kuuluu keskeisesti verkkokaupan kautta tapahtuvien myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä teknisten myyjiemme sekä esimiehesi kanssa. Pääset myös kehittämään valikoimaamme koko ajan muuttuvassa markkinassa!

Päivittäin hoidat tilausten hallintaan liittyvät tehtävät alusta loppuun, aina tilauksen vastaanottamisesta tuotteiden keräämiseen, paketointiin ja lähettämiseen. Pidät myös huolen saapuvista lähetyksistä, vastaanottamisesta järjestelmään ja viemisestä myymälän puolelle.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat:

- Verkkokauppamyynnin ylläpito, kehitys

- Verkkokauppamyynnin edistäminen (verkkokaupan ulkoasun kehittäminen (tarvittaessa yhdessä graafikon kanssa), uutiskirjeet).

- Verkkokaupan tuotetiedot (ylläpito, tuotedatan päivitys).

- Verkkokauppakampanjoiden suunnittelu ja toteutus (verkkosivu, sisältö, hinnoittelut, markkinointimateriaalit)

Työaika tehtävässä sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin. Työ on kokoaikainen.

Kuka sinä olet?

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta verkkokaupasta. Kokemus työkalualasta tai kiinnostus työkaluihin ja kaikenlaiseen harrastuneisuuteen työkalumaailmaan liittyen on iso plussa. Olet innokas opettelemaan lisää tuotteistamme jos ne eivät ole vielä aivan hanskassa. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on ymmärrystä Google Analyticsin käytöstä. Olet rohkea kokeilemaan uusia asioita, luonteeltasi sosiaalinen ja yhteistyökykyinen. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kykenet työskentelemään suomeksi ja vähintään kirjoitettu ja luettu englanninkielentaitosi on sujuvaa.

Jos tunnistit itsesi, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka + provisio.

(KYLLÄ - saat provisiota kasvaneesta verkkokauppamyynnistä!)

On myös mahdollista tehdä omalla toiminimellä / oman yrityksen kautta.

Hakemukset ja lisätietoja: Anne Nurminen, Puh: 0405812919, anne.nurminen@protools.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...