KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

08 helmikuuta 2021

BOSCH akkukamppis oli joulun alla hitti - jatkoa tullut uudessa muodossa!

 

Ennen joulua toteutimme Boschin kampanjaviikon ja muiden tarjousten lisäksi oli myös akkuja jaossa runkojen ostajille. Bosch lienee huomannut kampanjamme suosion (?!) ja akkuja on taas tarjolla.
Nyt kaupan päällisiksi lähtee vähintään 150 euron (alv 0%) arvoisen Bosch Professional 18V -akkutyökalun ostajalle GBA 18V 4,0 Ah -akku ja BITURBO-työkaluille huippuluokan ProCORE 18V 5,5 Ah -akku!

Meillä Protoolsissa on juuri päivitetty BOSCH valikoima ja kaikki Bosch tuotteemme löydät täältä.


Huomaathan, että tämä kampanja toimii toisin kuin ennen joulua: nyt akun saamiseksi tulee ostoksesi kuitin tiedot rekisteröidä BOSCHin omilla sivuilla, eli täällä. Yllä olevaan kuvaan on tiivistetty helppo prosessi!

Lisää tietoa kampanjasta ja sen ehdoista löydät täältä.


TIETOA KAMPANJAN AKUISTA


GBA 18V 4,0 Ah

Tekniset tiedot
 • Akun jännite:  18 V
 • Paino:             600 G
 • Akun mitat:     74 x 115 x 56 mm
 • Kapasiteetti:   4 Ah
18 V:n luokan entistä pidemmän käyttöajan takaava 4,0 Ah:n akku.
 • Pidentää käyttöaikaa 100 % 18V 2.0 Ah -versioon verrattuna akun entistä suuremman kapasiteetin ansiosta
 • COOLPACK 1.0 johtaa tehokkaammin lämmön siirtymistä akun sisältä ulos, mikä pidentää akun elinikää ja käyttöaikaa
 • Taattu yhteensopivuus vuodesta 2008 lähtien: kaikki saman volttiluokan akut sopivat uusiin/aiempiin Bosch Professional -työkaluihin

Entistä pidemmän käyttöajan takaava GBA 18V 4.0Ah Professional -akku on suunniteltu Boschin 18 V:n luokan työkaluille. Akun entistä suurempi kapasiteetti pidentää käyttöaikaa 100 % 18V 2.0 Ah -versioon verrattuna. Tässä akussa on myös COOLPACK 1.0 -teknologia, joka johtaa lämpöä pois akusta entistä tehokkaammin. Koska kuumuus saattaa vaurioittaa kennoja, COOLPACK-teknologia mahdollistaa akun entistä pidemmän eliniän ja pitkäkestoisen työskentelyn. Akku on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n työkalujen ja latauslaitteiden (Professional 18V System) kanssa.

GBA 18V 4.0Ah Professional on litiumioniakku (Li-ion), jossa on akun lataustilan näyttö.

ProCORE 18V 5,5 Ah

Tekniset tiedot
 • Akun jännite:  18 V
 • Paino:             955 G
 • Akun mitat:     77 x 117 x 69 mm
 • Kapasiteetti:   5,5 Ah
Suorituskykyinen akku tarjoaa yhtä suuren tehon kuin 1 800 W:n verkkovirtakäyttöinen malli.
 • Uudenaikaisin kennoteknologia ja älykäs akunhallinta mahdollistavat jopa 87 % suuremman tehon tavanomaisiin akkuihin verrattuna
 • Taattu yhteensopivuus vuodesta 2008 lähtien: kaikki saman volttiluokan akut sopivat uusiin/aiempiin Bosch Professional -työkaluihin
 • COOLPACK 2.0 -teknologia nopeuttaa akun lämmön haihtumista ja pidentää käyttöikää 135 % tavallisiin akkuihin verrattuna

ProCORE18V 5.5Ah Professional on Boschin ProCORE18V-sarjan huipputehokas akku, joka on yhtä voimakas kuin 1 800 W:n verkkovirtakäyttöinen ratkaisu. Uuden sukupolven kennoteknologia ja Boschin älykäs akunhallinta tuottavat 87 % enemmän voimaa perinteisiin akkuihin verrattuna. Käyttömahdollisuudet ovat entistä joustavammat, sillä tämä akku on yhteensopivia kaikkien uusien ja aiempien Bosch Professional -sarjan 18 V:n sähkötyökalujen ja latauslaitteiden kanssa (Professional 18V System). Akussa on myös COOLPACK 2.0 -teknologia, joka tehostaa akun lämmön haihtumista. Kuumuus voi vaurioittaa kennoja ja siksi tämä akkua jäähdyttävä COOLPACK 2.0 -teknologia pidentää käyttöikää jopa 135 % tavallisiin akkuihin verrattuna ja mahdollistaa entistä pitkäkestoisemman työskentelyn.

ProCORE18V 5.5Ah Professional on litiumioniakku (Li-ion), joka on varustettu akun lataustilan näytöllä.


#beabosch #boschprofessionaltools #boscheurope #boschtools #akkukampanja #ilmainenakku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...