KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

23 syyskuuta 2019

Metabo on jälleen testivoittaja!

Metabo on jälleen testivoittaja! Tee itse -lehti on testannut epäkeskohiemokoneita ja niistä parhaaksi valikoitui Metabo SXE 425. Kehuja Metabo sai mm. erinomaisesta työnjäljestä, hiljaisesta työskentelystä sekä hyvästä tärinävaimennuksesta.

Epäkeskohiomakone ei jätä hiomauria pintaan, eli eri esineiden ja materiaalien hionta onnistuu hyvin ilman hiomauria. Testin kaikki mallit olivat suosittuja ja monipuolisia malleja, joista Metabo valikoitui jälleen laadukkaimmaksi. 5mm hiomaliikkeellä ja 320w teholla varustellulla Metabon SXE 425 -mallilla työ sujuu leikiten.

Metabo on noussut suosikiksi myös monissa edellisissä työkalutesteissä. Testissä on ollut esimerkiksi jiirisahat, akkuporakoneet sekä käsisirkkelit.Protoolsilta ostat Metabon työkaluja helposti ja luotettavasti ammattitaitoinen henkilökunta apunasi. Viralliselta jälleenmyyjältä ostaessasi Metabon koneita varmistat tajuun voimassaolon mahdollisissa ongelmatilanteissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...