6.2.2019

LUO METALLISTA -kilpailu Uudenmaan yläastelaisille

Luo metallista -kilpailu on Uudenmaan koulujen yläasteikäisille oppilaille järjestetty metallityökilpailu. Järjestäjänä toimii Helsingin metalliteollisuuden piiriyhdistys ry. (HMPY). Kilpailu on käynnissä nyt ensimmäistä kertaa lukuvuonna 2018-2019. Kilpailun tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja tietämystä metallialaa kohtaan. Tavoitteena on innostaa heitä harrastamisen pariin ja ehkäpä luoda tulevaisuuden uramahdollisuuksia.Nyt ensimmäistä kertaa järjestetty kilpailu on jo saavuttanut suuren suosion. Lähes 40 joukkuetta ja yli 100 oppilasta ympäri Uuttamaata ovat mukana Luo metallista -kilpailussa.

Luo metallista -kilpailu huipentuu toukokuussa päätösnäyttelyyn. Päätösnäyttely on yksityistilaisuus Tekniikan museossa, jossa Luo metallista -näyttelyn upeat kilpailutyöt pääsevät arvoiseensa ympäristöön Tekniikan museon muiden inspiroivien ja innovatiivisten näyttelyiden ympäröimiksi.Protools on Luo metallista -kilpailun ylpeä yhteistyökumppani. Kilpailun voittajajoukkueiden lisäksi voittajakouluille on jaossa hulppeat palkinnot. Voittajakoululle on luvassa 2 000 euron, toiseksi sijoittuvalle koululle 1500 euron ja kolmanneksi sijoittuvalle koululle 1 000 euron Protools-lahjakortit. Muiden osallistujien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti meille.

Oppilaat ovat hyvässä vauhdissa kilpailutöidensä kanssa. Heidän työskentelyään voit seurata Instagramissa hashtagilla #luometallista, jota oppilaat käyttävät päivittäessään kilpailuun liittyviä postauksia. Ota myös kilpailun oma Instagram-käyttäjä, @Luometallista, seurantaan! Lisää tietoa löydä osoitteesta http://www.hmpy.org!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...