KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

14 tammikuuta 2019

Reebok Excel Light -turvakengät

Reebokin uusi Excel Light -sarja tuo turvakenkien käyttömukavuuden kokonaan uudelle tasolle tinkimättä turvallisuudesta. Sarjan kaikki 14 kenkämallia ovat huippukevyitä, jalkaan muotoutuvia ja urheilullisen mallisia.

Excel Light -turvakengissä naulaanastumissuoja on tekstiilistä maksimaalisen suojan antavaa materiaalia, joka on 40% kevyempää ja joustavampaa, kuin perinteisesti turvakengissä käytetty teräslevy. Memorytech-sisäpohjan ansiosta kenkä mukautuu jalkaasi ja tuntuu jalassa kevyeltä ja mukavalta pitkienkin käyttökertojen ajan. Kengän peittävä 3D -verkko hoitaa ilmanvaihdon ja pitää jalkasi viileänä ja kuivana taaten kestävän mukavuuden.

XL EXTRALIGHT® -ulkopohja vaimentaa askeleet ja antaa pehmeän tuen. Ulkopohjan pinta on antistaattinen ja öljyä hylkivä. Maksimaalista suojaa takaa EN ISO 20345 -turvastandardit täyttävä alumiininen turvakärki sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja.




-Huippukevyet ja urheilullisen malliset
-Memorytech-sisäpohja mukautuu jalan muotoon
-Alumiininen turvakärki ja tekstiilinen naulaanastumissuoja
-Päällinen erittäin hengittävää 3D-verkkoa ja erittäin hengittävä nailonverkkovuori
-Anistaattinen ja öljyä hylkivä XL Extralight® -ulkopohja
-Vastaa EN ISO 20345:2011 vaatimuksia

Tilaa Reebok Excel Light -turvakengät verkkokaupastamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...