KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

06 huhtikuuta 2020

Painepesurit ja pesuaineet ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan!

Kohta alkaa olla aika pestä terassit, veneen pohjat ja muut kesää varten varastosta esille kaivettavat kojeet, koneet ja tarvikkeet! Olemme keränneet alle tietopaketin aiheesta.

Ensin muutama fakta Kränzlen pesureista:

Ensiluokkainen: Kränzle-painepesureille on ominaista keskivertaista parempi tuotteiden laatu ja tekniikka ja niiden moderni muotoilu, laadukkaat materiaalit, erittäin pitkä käyttöikä ja esimerkillinen taloudellisuus ovat vaikuttavia. "Made in Germany"
Käyttäjäystävällinen: Kränzle-painepesurit ovat vähän huoltoa vaativia, käteviä ja käyttäjäystävällisiä. Lisäksi Kränzle-lisätarvikkeiden laaja valikoima tehostaa entisestään Kränzle-korekapainepesureiden käyttömahdollisuuksia.
Ympäristötietousuus: Kränzle-korkeapainepesurit täyttävät myös ympäristösuojelulliset vaatimukset. Ne säästävät vettä ja energiaa maksimaalisella puhdistusteholla. Paine ja vedenvirtaus on sovitettu yhteen optimaalisesti, mikä vähentää veden ja sähkövirran kokonaiskulutusta hyvin tehokkaasti ja suojelee samalla luontoa.
Helppoa: Nopea ja hyvä huolto!
Toimintavarma: Jokaiselle tuotteelle tehdään ennen toimitusta kattava toimintatesti. Koneet saa lähettää tehtaalta vasta hyväksytyn tarkastuksen jälkeen.

Pesuriostoksille pääset täältä.




VIRAL CLEANER PESUAINEET

Viral Cleaner -viruspuhdistusaineilla saat erittäin hygieenisen puhtauden kaikille erilaisille pinnoille.

Viral Cleaner 100 - veteen sekoitettava suhteessa 1:40
Viral Cleaner 200 - heti käyttövalmis

Viral Cleaner on nopeasti kuivuva, kaksitoiminen pinta-aktiivinen puhdistusaine. Se puhdistaa vedenkestävät pinnat luotettavasti ja estää mikro-orgasmien kasvamisen pinnoilla. Viral Cleaner vaikuttaa myös virusten lipidikalvoihin sen rasvanpoistovaikutuksen kautta ja liottaa ne pois. Puhdistuksen jälkeen pinta on hygienisesti puhdas.

 - Varoitusmerkitön
 - Ihoystävällinen (kaikkien pesuaineiden kanssa kuitenkin suositellaan suojakäsineiden käyttöä)
 - Ph-arvo 11,3 (huomioi suihkepulloa valittaessa)
 - Pakkauskoot 10, 20 ja 200 litraa

Käytä Viral Cleaner pesuaineita esimerkiksi:

 - Toimistot: työpöydät, näppäimistöt, hiiret, puhelimet, ovenkahvat ja muut pinnat
 - Ruokalat: kaikki keittiön pinnat
 - Kuljetus: kahvat, kiinnikkeet, ohjaamot jne.
 - Teollisuus: trukit, koneiden käyttökytkimet ja ohjainlaitteet, käsityökalut jne.
 - Käsitellyt puupinnat, kiillotetut pinnat



Viral Cleaner 100 sopii myös käytettäväksi Kränzlen painepesureissa

Kaipaavatko esimerkiksi hallin lattiapinnat kunnon pesua ja hygieenisempää lopputulosta? Kränzlen painepesurit sekoittavat pesuaineen suhteessa 1:20, joten saadaksesi suositellun pesuaineen voimakkuudeltaan sekoita Viral Cleaner 100 pesuaine veteen ensin 1:2. Tehokkaampaan pesuun voit toki käyttää voimakkaampaa seosta - muista kuitenkin kokeilla seosta ensin pienemmälle alueelle varmistaaksesi pinnan kestävän voimakkaampaa pesuainetta.

Pesuaineet käyttöturvatiedotteineen löytyvät verkkokaupastamme täältä.

MUISTATHAN, että verkkokauppamme palvelee 365 päivää vuodessa 24/7. Asiakaspalvelumme tavoitat liikkeemme aukioloaikojen puitteissa joko sähköpostilla info@protools.fi tai puhelimitse 09 7515 4700. Isommille määrille laskemme ilman muuta tarjouksen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...