KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

23 huhtikuuta 2020

Joka kodin työkalut laadukkaaseen remonttiin

Nyt on aikaa kodin remonttiin! Monella meistä kotona on paljon kunnostettavaa ja tuunattavaa. Kiireen keskellä kodin remontoimiselle ei usein kuitenkaan jää aikaa. Sen syyn voi nyt unohtaa. Koti on monelle maailman tärkein paikka, ja sen haluaa näyttävän kauniilta ja omalta. Me kaikki vietämme aikaa kotona nyt varmasti enemmän kuin yleensä, ja siksi me Protoolsilla haluamme kannustaa sinua tekemään jo vuosia to do -listallasi olleet kodin korjaukset sekä remontoimaan kodistasi entistä ehomman. Käytä kotikaranteeni hyödyksi ja tee siitä hauskempaa! Tekemällä päätöksen hankkia työkalut Protoolsilta tuet myös samalla pienyritystä haastavana aikana.

Olemme koonneet tähän tekstiin työkaluja ja muita välineitä sekä vinkkejä, joilla remontoiminen onnistuu vaivatta. Laadukkaat työkalut ja koneet kestävät aikaa ja käyttöä. Remontti on yksi niistä asioista, joissa varustuksella todellakin on merkitystä. Ne tekevät työskentelystä vaivattomampaa ja hauskempaa ja niistä on iloa vuosiksi. Laatu näkyy myös remontin lopputuloksessa. Tärkeimpiä ominaisuuksia työkaluille on riittävä teho, kestävyys ja käyttömukavuus.



Olemme koonneet teille kolme akkukonesettiä huippuedulliseen pakettihintaan:

Bosch 18V kolmen koneen akkukonesetti

Tässä setissä on kolme tehokasta 18V akkutyökalua, joilla kodin remontointi sujuu helposti. Paketti sisältää:

- GSR 18V-60C akkuporakoneen
- GST 18V-LIS akkupistosahan
- GKS 18V-LI akkupyörösahan

Sekä

- 2 kpl GBA 5,0Ah akkua
- GAL1880 CV latauslaite
- Laukku

Tämä setti on täydellinen valinta sinulle, joka et tarvitse laajempaa valikoimaa koneita. Katso tarkemmat tuotetiedot koneista tästä!

Bosch 18V viiden koneen akkukonesetti

Settiin kuuluu viisi huippulaadukasta akkukonetta, joilla remontti sujuu varmasti vaivattomasti! Pakettiin kuuluu:

- GSR 18V-28 akkuporakone
- GST 18V-LI S akkupistosaha
- GWS 18-125V-LI akkukulmahiomakone
- GKS 18V-LI akkupyörösaha
- GSA 18V-LI akkupuukkosaha

Sekä

- 3 kpl GBA 18V 4,0Ah akkuja
- GAL 1860 latauslaite
- Kantolaukku

Verkkokaupasta löydät tarkemmat tuotetiedot ja kuvaukset pakettiin kuuluvista koneista!

Bosch 18V seitsemän koneen akkukonesetti

Tähän pakettiin on koottu seitsemän todella tehokasta akkukonetta sinulle, joka arvostat laatua ja haluat remontistasi vaivattoman. Paketti sisältää:

- GSR 18V-60C akkuporakoneen
- GSR 18V-LIS akkupistosahan
- GKS 18V-LI akkupyörösahan
- GOP 18V-LI akkumonitoimityökalun
- GSA 18V-LI akkukulmahiomakoneen
- GLI 1900 C akkuvalaisimen

Pakettiin kuuluu myös akku ja laturi. Lue tarkemmat tuotetiedot koneista täältä!



Tässä vielä lyhyt tietopaketti helpottamaan juuri sinulle oikeiden akkukoneiden sekä muiden työkalujen valintaa:

Akkuporakone

Akkuporakone on kodinkunnostajan välttämätön työkalu. Tehtäviä akkuporakoneelle riittää, jonka vuoksi siihen kannattaa panostaa.

Muista myös monipuolinen kärkisarja. Niin takaat helposti, että homma ei hyydy erikoisemmankaan ruuvikannan tullessa vastaan. Kärkiä voi hankkia myös yksittäin niiden kuluessa tai hukkuessa. Vara-akulla varmistat myös töiden etenemisen ilman turhia koneista johtuvia taukoja. Protoolsilla on käynnissä Bosch Click&Go -kampanja, eli ostaessasi kaksi 18V solo konetta saat Procore-akun kaupanpäälle! Katso kampanjaan kuuluvat tuotteet tästä.

Iskuporakone

Iskuporakoneelle saattaa olla paljonkin käyttöä, jos reikiä täytyy tehdä kovaan seinään. Iskuporakone toimii niin puuhun kuin betoniin. Se ajaa asian myös järeänä ruuvinvääntimenä.



Pieni ruuvinväännin

Helppo ja kevyt laite, jonka käyttöä kannattaa vakavasti harkita, jos akkuporakoneelle riittää hommia omassa työskentelyssä.

Saha

On sanomattakin selvää, että saha on olennainen työkalu remontissa. Tarkka työnjälki vaatii yleensä laatua. Riittävällä sahan tehokkuudella takaat myös, että terä ei jumitu.

Paljon käyttöä on usein ainakin pöytäsahalle sekä katkaisu- ja jiirisahalle. Näistä löytyy myös yhdistelmiä. Tarpeellisia koneita lähes aina on myös pyörö- ja pistosaha.



Kulmahiomakone

Kulmahiomakone kuuluu myös remontoijan peruskoneisiin. Esimerkiksi kovien materiaalien hiominen, metallin katkominen, laattojen ja kivien leikkaaminen sekä ruosteen poisto onnistuvat kulmahiomakoneen avulla.

Suojalasit ja -hanskat

Itsensä suojaaminen on tärkeää remontoidessa ja erilaisia koneita käyttäessä. Ainakin silmät ja kädet on helppo suojata ja pienellä vaivalla säästytään isommilta ongelmilta. Silmien vauriot ovat yleensä parantumattomia. Käsillä tehdessä ne ovat koko ajan riskin alla, ja esimerkiksi viiltosuojahanskoilla on helppo ennaltaehkäistä ikäviä haavereita.

- Zekler 33 kirkas suojalasi
-Guide 308 viiltosuojakäsineet (Lue tuotteesta lisää tästä)

Mittavälineet

Pieni, mutta merkittävä tekijä remontissa on laadukkaat mittalaitteet. Ilman mittavirheitä työskentely on sujuvaa ja lopputulos siistiä. Käyttömukavuudessa on myös merkittävä ero laadukkaita välineitä käyttäessä.

- Komelon Proergo-R rullamitat
- Stabila Pocket Basic vesivaaka



Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Internet on pullollaan upeita remontti-ideoita - ei muuta kun suunnittelemaan ja toteuttamaan!

Protoolsin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään työkaluja koskevissa kysymyksissä puhelimitse 09 7515 4700 tai sähköpostitse info@protools.fi!

Ostamalla välineet remonttiin meiltä saat käyttöösi markkinoiden laadukkaimmat työkalut luotettavasti ja helposti. Varmistut niin myös takuusta ja huollon sekä varaosien saatavuudesta. Samalla tuet pientä perheyritystä ja työllistäjää Järvenpäässä.

Tervetuloa ostoksille kivijalkamyymälään osoitteeseen Vanha Yhdystie 2, Järvenpää tai verkkokauppaan www.protools.fi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...