KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

10 kesäkuuta 2019

Metabo kestomenestyjänä konevertailuissa

Metabon akku- ja sähkötyökalut ovat nousseet kestomenestyjiksi viime aikoina erilaisissa konevertailuissa. Ykkössijan on saavuttanut kolme Metabon konetta viimeisen kuuden kuukauden aikana kuluttajasegmentin vertailussa.

Metabon akkukkäyttöinen jiirisaha KGS 18 LTX 216 voitti viime syksynä Tee itse -lehden laajan jiirisirkkelivertailun. Testiryhmää miellytti monet Metabon sahan ominaisuudet, kuten:
-Erittäin pitkä liukukisko helpottaa leveiden kappaleiden sahaamista
-Todella hyvä käyttömukavuus useiden hyvien yksityiskohtien ansiosta
-Metabon selkeä korkea laatu ja käyttömukavuus muihin malleihin verrattuna
-Kiitosta tuli sekä mitattavista tuloksista että asioista, joita ei voi laskea.
Metabon jiirisaha valittiin myös vuoden parhaaksi työkalussa vuoden viimeisimmässä Tee Itse-lehden numerossa omassa kategoriassaan.Metabon menestys Kuluttaja-lehden tuoreimmassa numerossa oli myös selvä. Suuren akkuporakonevertailun testivoiton nappasi Metabo BS 18 LT BL akkuporakone. Testivoitto perusteltiin seuraavin seikoin:
-Erinomainen suorituskyky
-Poraamisen laatu eri materiaaleihin - puuhun, kiveen sekä metalliin
-Metabo on erinomainen valinta ja puun poraamiseen ainoa huipputehokas vaihtoehto
-Nopea akunlataus.
Lisäksi BS 18 LT BL porakoneessa on huoltovapaa hiiliharjaton moottori, joka takaa koneen pitkän elinkaaren. Äärimmäisen tehokkaat ja kompaktit LiHD FlatPack -akut tekevät koneesta todella tehokkaan ja kätevän.Myös Tee Itse -lehden uusimmassa numerossa Metabo oli ylivoimainen suosikki. Testissä oli useiden eri valmistajien verkkovirtakäyttöisiä käsisirkkeleitä. Metabon KS 55 FS nousi voittajaksi ja huippupisteet tuli jokaisesta kategoriasta. Testiraati antoi kiitosta erityisesti erittäin siististä sahausjäljestä sekä työkalun onnistuneesta suunnittelusta. Testaajien mukaan käyttömukavuus sekä toimintojen järkevä sijoittelu olivat myös erityisen onnistuneita.

Protools Oy takaa virallisena Metabon jälleenmyyjänä takuun voimassaolon sekä laadukkaan palvelun. Oikeat kulutusosat Metabon koneisiin myös meiltä! Katso Metabon valikoima verkkokaupastamme.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme käyttöön Prolease-rahoituskonseptin. Proleasen avulla vältyt raskailta kertasummilta ja kustannukset voi jakaa joustavasti yrityksellesi parhaalla tavalla. Lue lisää osoitteesta www.prolease.fi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...