KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

05 syyskuuta 2019

Festool-akkukampanja on täällä!

Festoolin akkukampanja on taas täällä! Siirry Festool 18 V:n järjestelmään - saat nyt 5,2 Ah:n AIRSTREAM-akun ilmaiseksi!* Kampanjaan kuuluu Festoolin laadukkaat ja tehokkaat akkuporakoneet sekä -ruuvinvääntimet. Katso kampanjatuotteet tästä! Kampanja-aika on 1. syyskuuta - 30. marraskuuta 2019.

Toimi näin:
  • Osta kampanja-aikana Festool 18 V akkukampanjatuote.
  • Täytä hakemus ja lataa lähete/kuitti/lasku MyFestool tililläsi
  • Festool lähettää akun sinulle ilmaiseksi viipymättä.



Protools on virallinen Festool-jälleenmyyjä. Meiltä ostat Festool-koneet luotettavasti ja helposti. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Lisätiedot löydät Festoolin verkkosivuilta.







*) Kun ostat yhden 18 voltin Basic / Basic Set / Compact / Plus / Plus SCA -vaihtoehdoista 1.9.-30.9.2019 välisenä aikana.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...