13.6.2019

Uutuus Kempiltä - MASTERTIG ensiesittelyssä Asiakaspäivillä

MasterTig nostaa AC TIG- ja DC TIG-hitsauksen uudelle tasolle. Ammattilaisille suunniteltu MasterTig tuoteperhe on suorituskyvyltään erinomainen, ja hitsauslaatu, käytettävyys sekä energiatehokkuus ovat parasta laatua. MasterTig-tuoteperhe tarjoaa monipuolisen valikoiman tehoonsa nähden kevyitä ja kompakteja virtalähteitä. Lisää tietoa tulossa lähiaikoina!

Kemppi MasterTig-koneet ovat ensiesittelyssä ja kokeiltavissa Asiakaspäivillämme elokuussa. Tapahtumassa mukana myös Festoolin ilmiöksi muodostuneet sähkötyökalut erityisesti puuntyöstöön, Metabon laadukkaat sähkötyökalut ja uusi 12V -tuoteperhe nähtävillä, Toolpack - Boxo kalusteet ja työvaunut, Nortonin uudistuneet hionta- ja katkaisutuotteet sekä Diesellan mittalaitteet ja tarvikkeet hitsaukseen. Pistä aika ja paikka kalenteriin: keskiviikkona ja torstaina 28.-29.8. Järvenpäässä osoitteessa Vanha Yhdystie 2. Tarjolla pientä purtavaa ja ohjelmassa myös kilpailu - testaa ja voita. Tervetuloa mukaan!Kerromme tarjouksista, tuotteista ja tapahtumasta lisää kesän aikana. Osa tarjouksista on voimassa vain myymälässämme tapahtuman aikana, osa tuotteista tilattavissa tarjoushinnoilla myös verkkokaupastamme. Osallistu Facebookissa tapahtumaan Protools Asiakaspäivät 2019 ja pääset seuraamaan tuoreimpia uutisia!

Nähdään elokuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...