KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

02 tammikuuta 2019

Tee Itse -lehden työkalutesti

Tee itse -lehti testasi vuoden 2018 aikana yli 200 uutuustyökalua, mukaan lukien paljon ammattitason koneita. Laajan testin tulokset huipputason työkaluista on nyt koottu yhteen. Työkalujen koko pienenee, mutta vahvuus ja tehokkuus kehittyvät entisestään, kertoo lehden testitoimittaja Martin Mogensen. Akkujen tehokkuus mahdollistaa markkinoilla olevia koneita, joita muutama vuosi sitten ei olisi voitu edes kuvitella

Työkalujen kehitys näkyy esimerkiksi minirälläkässä, joka kokonsa ja yksinkertaisuutensa puolesta näyttää leikkikalulta, mutta tehokkuus vastaa isoja verkkovirralla toimivia koneita. Akkumoottorisahat ovat jo lähes yhtä voimakkaita kuin bensamoottorisahat. Akku kestää useita tunteja kerrallaan ilman melua tai pakokaasun hajua.

Mogensen kertoo ylivoimaiseksi voittajaksi nousseen Metabon KGS 18 LTX 2016 katkaisu- ja jiirisirkkelin. Akkukäyttöinen kone on täynnä hyviä yksityiskohtia ja sen terä yltää pitkälle. "Metabon sirkkeliä on helppo käyttää, se toimii kuin ajatus", kuvaileen Mogensen. Akkukoneissa vastaava 30 cm leveydelle yltävä sirkkeli on aivan uutta.



Tee itse -lehden vuoden suosikkityökalut on jaettu neljään osaan, joista tulemme ProBlogissa julkaisemaan ammattityökaluihin liittyen kolme postausta: poraaminen ja ruuvaaminen, sahaaminen sekä leikkaaminen ja hiominen.

Löydät myös verkkokaupastamme testivoittajat, huippupisteet saaneet sekä hyviksi ostoksiksi tittelöidyt työkalut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...