KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

08 tammikuuta 2019

Siemens Leasing -rahoitus

Hienoja uutisia Protoolsin yritysasiakkaille! Meillä on käytössämme Siemens Leasing-rahoituskonsepti. Rahoituksen ansiosta pääset käyttämään uutta ja parasta kalustoa edullisella kiinteällä kuukausihinnalla.

Kaikki y-tunnuksen omaavat yritykset voivat ostaa tuotteitamme, kuten sähkötyökaluja, koneita ja kalusteita leasing-rahoituksella. Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Sopimus suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta budjetointi voidaan keskittää ydinliiketoimintaan ja samalla voidaan pitää paras mahdollinen kalusto käytössä ilman merkittäviä investointeja. Sopimuskauden päätyttyä lunastat koneet edullisella jäännösarvolla yrityksellesi.


Laitehankinta leasingilla on helppoa ja nopeaa. Kuukausittaiset kiinteät kustannukset helpottavat budjetointia ja kustannusten arviointia sekä kassavirtasi hallintaa. Odottamattomia kuluja ei tarvitse pelätä ja yrityksesi maksuvalmius pysyy vakaana. Voit myös sovittaa vuokrat mahdollisiin liiketoiminnan kausivaihteluihin sopiviksi yrityksellesi parhaalla mahdollisella tavalla ja vuokran voi vähentää verotuksessa.


Rahoituksen minimisumma on 800,-, alv 0%. Käytännön asiat, kuten rahoitusaika on joustavasti sovittavissa - sähkötyökaluille korkeintaan kolme vuotta ja isommille koneille ja kalusteille aina viiteen vuoteen saakka. Rahoituksen saaminen edellyttää Siemens Financial Servicen myönteistä luottopäätöstä.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoa ja vastaa kysymyksiinne. Laskemme kiinteän kuukausisumman haluamallenne paketille:
info@protools.fi / +358 9 7515 4700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...