14.6.2018

Uudistuneet Kemppi-maskit

UUDISTUNUT BETA-TUOTEPERHE TARJOAA PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ JA SUOJAA

Kempin Beta-hitsauskypärät antavat luotettavan suojan hitsaajille monenlaisissa hitsaukseen liittyvissä tilanteissa. Entistä parempaa lisäarvoa, mukavuutta ja käytettävyyttä tarjoava, uudistunut Beta-mallisto lanseerataan 1.6.2018.

Eri budjetteihin ja käyttötarkoituksiin soveltuva Beta-tuoteperhe koostuu jatkossa viidestä eri mallista: BETA 60P - BETA 60A - BETA 90P - BETA 90A - BETA 90X
(Tuotenimien P-kirjain viittaa passiiviseen ja A-kirjain automaattiseen hitsauslasiin.)Mikä on muuttunut?
• Uudistunut hinnoittelurakenne
• Uudet automaattisesti tummuvat (ADF) hitsauslasit Beta 60A, 90A ja 90X -malleissa
• Edistyksellistä LiFE+ Color -tyypin ADF-teknologiaa Beta 90X -mallissa
• Paikka suurentavalle hitsauslasille
• Miellyttävän tuntuinen kiinnityspanta

Automaattisesti tummuvalla ADF-hitsauslasilla varustetut Beta-mallit

BETA 60A -hitsauskypärässä on uusi, automaattisesti tummuva SA 35 -hitsauslasi, jossa on tummuudet 9-13. Tämä malli tarjoaa hyvän käytettävyyden ja suojaustason. Siinä on ylös kääntyvä hitsauslasi, mikä mahdollistaa kypärän käytön sekä hitsauksessa että hionta- ja tarkistustyössä.

BETA 90X edustaa parhaan suoritus- ja käytettävyystason hitsauskypärää. Se on varustettu uusimmalla ADF-hitsauslasilla, jossa on LCD-käyttöliittymäpaneeli sekä tummuusasteisiin 14 ja 15 ulottuva laajennettu tummuusasteiden valikoima. XA 47 -hitsauslasi soveltuu erityisesti korkeilla virroilla hitsaamiseen, ja siinä on uusi LiFE+ Color -optiikka, joka selkeyttää näkyvyyttä ja parantaa työskentelytarkkuutta, kun lasi on tummentamaton.

BETA 90A -hitsauskypärässä on automaattisesti tummuva SA 47 -hitsauslasi, joka oli aiemmin vain Beta 90X -mallissa. Tämä parantaa sen suojauskykyä ja käytettävyyttä. Hitsauslasin tummuusaste on 9-13.

Kaikki Beta-tuoteperheen tuotteet löytyvät Protools-verkkokaupasta, klikkaa tästä kauppaan!

• Beta-esite, sisältää varaosaoppaan (suomi)

• Käyttöohje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...