12.4.2018

Kemppi-takuu on pian saatavilla jopa kolmeksi vuodeksi!

Kempin takuuehdot ja takuun rekisteröintiprosessi uudistuvat kevään aikana. Jatkossa meillä on mahdollisuus tarjota Kemppi-tuotteille kolmen vuoden täysi takuu!

Mikä muuttuu?

Asiakkaan tekemä takuurekisteröinti tapahtuu Kempin My Fleet -palvelussa ostetun laitteen sarjanumeron ja turvakoodin perusteella. My Fleet -tilin perustamiseen tarvitaan myös asiakkaan yhteystiedot. Asiakkaan rekisteröintilinkki löytyy Kempin nettisivuilta osoitteesta warranty.kemppi.com

Kun takuurekisteröinti on viimeistelty, asiakas voi ladata itselleen laitteen takuutodistuksen, josta käy ilmi sille sovellettava takuukausi. Tämän lisäksi takuutodistus säilyy automaattisesti hänen My Fleet -tilillään, ja on siten saatavilla missä ja milloin tahansa.

Uudet takuuehdot

Kolmen vuoden takuukausi koskee kaikkien tuoteperheiden virtalähteitä, langansyöttölaitteita ja jäähdytysyksikköjä, mutta ei ohjauspaneeleita, HiArc-hitsauslaitteita eikä mekanisoidun hitsauksen laitteita.

Uudet takuuehdot koskevat ainoastaan Kempiltä 3.4.2018 jälkeen toimitettuja koneita.

Normaali takuukausi päättyy kahden vuoden jälkeen, jos tuote vuokrataan kolmannelle osapuolelle.

Uudistetut takuutiedot Kempin nettisivuilla

Asiakkaille suunnattu uudistunut Takuu -sivusto on avattu kemppi.comissa. Sivu sisältää tärkeää tietoa Kemppi-takuuseen ja sen ehtoihin liittyen, sekä linkit asiakkaan takuurekisteröintilomakkeelle ja My Fleet -palveluun.

Protools Oy on valtuutettu Kemppi-jälleenmyyjä. Ostamalla Kemppi hitsauskoneesi meiltä, varmistat takuun toimivuuden ongelmatilanteissa. Meiltä saat myös oikeat kulutusosat suoraan hyllystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...