KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

09 maaliskuuta 2018

Uusi Kränzle-esite on julkaistu!

Jokaiseen käyttökohteeseen sopiva Kränzle!

Kränzlen painepesurit ovat ensiluokkaisia. Niille on ominaista keskivertaista parempi tuotteiden laatu ja tekniikka sekä moderni muotoilu, laadukkaat materiaalit, erittäin pitkä käyttöikä ja esimerkillinen taloudellisuus ovat vaikuttavia.

Kränzle-korkeapainepesurit ovat vähän huoltoa vaativia, käteviä ja käyttäjäystävällisiä. Lisäksi Kränzle-lisätarvikkeiden laaja valikoima tehostaa entisestään Kränzle-korkeapainepesureiden käyttömahdollisuuksia.

Jokaiselle tuotteelle tehdään ennen toimitusta kattava toimintatesti. Koneet saa lähettää tehtaalta vasta hyväksytyn tarkastuksen jälkeen.




Laatu "Made in Germany"

Verkkokauppamme pesurivalikoimaan pääset tutustumaan täältä.

L
isätietoja löytyy myös Kränzle-esitteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...