KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

09 joulukuuta 2019

Uudistunut säilytysjärjestelmä Festoolilta - Systainer³

Festoolin vuoden 2020 odotetut uutuudet ovat pian myynnissä! Uutuuksiin kuuluu uudistettu Systainer³ säilytysjärjestelmä, joka yhdistää verstaan ja rakennustyömaan. Festool Systainer³ -salkussa työkalut, lisävarusteet ja tarvikkeet ovat hyvin suojassa ja järjestyksessä taaten helpon kuljetettavuuden.

Systainer³ - sukupolvi tekee matkatöistä entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Kuljetusjärjestelmä on kehitetty yhteen liitettäväksi bott vario3 -autohyllystöön, jotta voit nauttia ennestään tutusta Festool Systainer-järjestyksestä sekä kätevästä ja turvallisesta kuljetuksesta myös autossa. Järjestelmän on kehittänyt Festool, TANOS ja bott.

Uusi sarja on yhteensopiva kaikkien aiempien Festool Systainer-sukupolvien, järjestelmäimureiden ja monien erilaisten järjestelmätarvikkeiden kanssa. Asennus bott-autohyllystöön onnistuu helposti, joka helpottaa huomattavasti matkaa verstaalta rakennustyömaalle. T-LOC-sulkimella voi kätevästi sulkea, avata ja kiinnittää salkun yhdellä kääntöliikkeellä. Salkun sisältöön pääsee todella helposti käsiksi salkkuja irrottamatta.



Salkkuja on koossa M ja L, sekä tarkkaan organisointiin soveltuva salkku koossa M ja L. Systainer³ Organizer -salkuissa jokainen tarvike on aina paikallaan ja helposti löydettävissä. Sisälaatikoita on valittavissa seitsemää eri kokoa ja läpinäkyvän kannen ansiosta näet salkun sisällön hetkessä.

Uutuussarjaan kuuluu myös tukeva ja tasainen rullausalusta, jonka saa myös kiinnitettyä helposti bott-autohyllystöön. Rullausalustan avulla tavaroiden kuljettaminen on vaivatonta. Tehokas kiinnitysjärjestelmä estää salkkujen paikaltaan siirtymisen ja kaatumisen kuljetuksen aikana. Rullausalustan neljästä pyörästä kaksi on lukittavia, joka varmistaa turvallisuuden. Neljä kiinnityshihnojen asennusreikää ja tasainen tasopinta mahdollistavat tarvikkeiden ja materiaalien helpon kuljetuksen.

Festool Systainer³ korvaa Systainer T-LOC -version. Tästä löydät tarkemmat tiedot.

Systainer³  säilytysjärjestelmä ja muut Festool-uutuudet ovat ennakkotilattavissa verkkokaupassamme, toimitukset tammikuun 2020 alusta alkaen! Katso valikoima tästä.

Protools on Festoolin virallinen jälleenmyyjä. Meiltä ostat tuotteet luotettavasti ja helposti - varmistat myös takuun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...