KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

26 maaliskuuta 2019

Uutuus Festoolilta: Akkukäyttöinen monitoimityökalu

Festoolilta on tulossa huippu-uutuus valikoimaamme. Akkukäyttöinen monitoimityökalu VECTURP OSC 18 on entistä tarkempi ja tehokkaampi. Kone toimii 18 V:n Li-Ion Compact -akun avulla antaen johdattoman työskentelyvapauden.

Monitoimityökalu on loppuun asti mietitty. Sen valinnainen järjestelmätarvike mahdollistaa upotussahaukset hyvinkin tarkalla ohjauksella sekä vähäpölyisen työstön. Pään yläpuolella olevat työkohteet eivät myöskään ole ongelma.

Käyttömukavuus on huippuluokkaa. Harjaton ja tärinävaimennettu EC-TEC-moottori on varustettu kierrosluvun portaattomalla säädöllä, jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta ja miellyttävää. Tärinänvaimennusjärjestelmän avulla runko ja moottori on erotettu täydellisesti toisistaan. Työkalussa on myös meluvaimennus.



StarlockMax-pidin säästää aikaa. Se mahdollistaa käyttötarvikkeiden nopean vaihdon ilman työkaluja, ja aikaa säästyy olennaiseen. Ajankäytön tehokkuutta lisää myös pikakiinnitinjärjestelmä sekä huippusuuren tehon tarjoava EC-TEC-moottori.

Innovatiivisella koneella sujuu täsmällinen kohdistus merkin kohdalle, helppo ohjaus ohjainkiskoa pitkin sekä sahaussyvyyden tarkka säätö, mikä asennetaan käyttötarpeen mukaan adapteriin helposti ilman työkaluja.



Monitoimityökalun vakiovarustukseen kuuluu
-Yleissahanterä USB 78/32/Bi/OSC
-Systaine-salkku SYS 2 T-LOC
(Ilman akkua ja laturia)

VECTURP OSC 18 on saatavissa huhtikuusta alkaen verkkokaupastamme! Ostamalla Festoolin työkalut valtuutetulta jälleenmyyjältä varmistat takuun voimassaolon ongelmatilanteissa.





Kuvat www.festool.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...