KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

28 maaliskuuta 2019

Metabon kulmahiomakoneiden mallinimien koodikieli

Metabo-kulmahiomakoneiden mallinimet vaikuttavat ensivaikutelman perusteella sekalaisilta merkkiyhdistelmiltä, mutta niiden taustalla on selkeä logiikka. Koodikieli koostuu yksinkertaisesti konetta koskevien ominaisuuksien saksan- ja englanninkielisistä alkukirjaimista.

Monimutkaiselta vaikuttavat kirjainsarjat juontavat juurensa yksinkertaisiin sanoihin, esimerkiksi W tarkoittaa kulmahiomakonetta. Mallinimessä on myös numeroita. Numerot saattavat olla helpommin arvattavissa, nimittäin ne kertovat koneen teholuokan sekä laikan halkaisijan.

Kirjaimet ja niiden merkitykset:
W - Winkelschleifer (Kulmahiomakone)
E - Electronic (VTC tai TC elektroniikka, pehmeä käynnistys, jälleenkäynnistymisen esto, ylikuormitussuoja)
V - Variable (Kierrosnopeuden säätö)
A - Autobalancer (Laikan tasapainotusjärjestelmä)
P - Paddle Switch (Kuolleen miehen kytkin)
B - Break (Mekaaninen laikkajarru)
Quick - M-Quick (Laikan pikairrotus karalukon avulla)
15-125 = 1550W - 125 mm
12-150 = 1250W - 150 mm


Esimerkiksi WEV 15-125 Quick = VTC-elektroniikka, pehmeä käynnistys, jälleenkäynnistymisen esto, kierrosnopeuden säätö, 1550W, 125 mm, Quick-laikan irrotus
















Protoolsilta Metabon koneet nopeasti ja luotettavasti! Viralliselta jälleenmyyjältä ostaessasi Metabon koneen varmistat takuun voimassaolon mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Esimerkkikuva Metabo Finland - Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...