KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

26 syyskuuta 2018

CAT® Suojalasit

Monet silmätapaturmat tapahtuvat, kun suojalasit nostetaan kasvoilta työjäljen tarkastamiseksi. Siksi suojalasien kirkas ja vääristämätön optiikka on äärimmäisen tärkeää.

Lisäksi CAT® Suojalaisen naarmuutumattomat ja huurtumattomat linssit yhdessä mukavien, päähän istuvien kehysten kanssa takaavat, että silmäsi ovat aina suojassa ja näet mitä teet! 

CAT® Suojalasit

  • Kestävät suuria lämpötilavaihteluita
  • Ovat erittäin iskunkestäviä
  • Suojaavat silmiäsi myös kemikaaliroiskeilta
  • Kaikissa malleissa kristallinkirkkaat ykkösluokan optiset linssit, jotka suojaavat lisäksi haitalliselta UV-säteilyltä

Metallialan ammattilaisten kommentteja laseista:
"näkyvyys hyvä eikä purista"
"ei huurru"

Lisäksi laseja on koneistuksen lisäksi testattu myös vapaa-ajan aktiviteeteissa, mm. pyöräilyssä. Testaajan kommentit:
"paremmat kuin € 170,-urheilulasit."

















Suosituimmat mallit löytyvät verkkokaupastamme tai tutustu tuotteesiin myymälässämme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...