KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

14 kesäkuuta 2018

Uudistuneet Kemppi-maskit

UUDISTUNUT BETA-TUOTEPERHE TARJOAA PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ JA SUOJAA

Kempin Beta-hitsauskypärät antavat luotettavan suojan hitsaajille monenlaisissa hitsaukseen liittyvissä tilanteissa. Entistä parempaa lisäarvoa, mukavuutta ja käytettävyyttä tarjoava, uudistunut Beta-mallisto lanseerataan 1.6.2018.

Eri budjetteihin ja käyttötarkoituksiin soveltuva Beta-tuoteperhe koostuu jatkossa viidestä eri mallista: BETA 60P - BETA 60A - BETA 90P - BETA 90A - BETA 90X
(Tuotenimien P-kirjain viittaa passiiviseen ja A-kirjain automaattiseen hitsauslasiin.)



Mikä on muuttunut?
• Uudistunut hinnoittelurakenne
• Uudet automaattisesti tummuvat (ADF) hitsauslasit Beta 60A, 90A ja 90X -malleissa
• Edistyksellistä LiFE+ Color -tyypin ADF-teknologiaa Beta 90X -mallissa
• Paikka suurentavalle hitsauslasille
• Miellyttävän tuntuinen kiinnityspanta

Automaattisesti tummuvalla ADF-hitsauslasilla varustetut Beta-mallit

BETA 60A -hitsauskypärässä on uusi, automaattisesti tummuva SA 35 -hitsauslasi, jossa on tummuudet 9-13. Tämä malli tarjoaa hyvän käytettävyyden ja suojaustason. Siinä on ylös kääntyvä hitsauslasi, mikä mahdollistaa kypärän käytön sekä hitsauksessa että hionta- ja tarkistustyössä.

BETA 90X edustaa parhaan suoritus- ja käytettävyystason hitsauskypärää. Se on varustettu uusimmalla ADF-hitsauslasilla, jossa on LCD-käyttöliittymäpaneeli sekä tummuusasteisiin 14 ja 15 ulottuva laajennettu tummuusasteiden valikoima. XA 47 -hitsauslasi soveltuu erityisesti korkeilla virroilla hitsaamiseen, ja siinä on uusi LiFE+ Color -optiikka, joka selkeyttää näkyvyyttä ja parantaa työskentelytarkkuutta, kun lasi on tummentamaton.

BETA 90A -hitsauskypärässä on automaattisesti tummuva SA 47 -hitsauslasi, joka oli aiemmin vain Beta 90X -mallissa. Tämä parantaa sen suojauskykyä ja käytettävyyttä. Hitsauslasin tummuusaste on 9-13.

Kaikki Beta-tuoteperheen tuotteet löytyvät Protools-verkkokaupasta, klikkaa tästä kauppaan!

• Beta-esite, sisältää varaosaoppaan (suomi)

• Käyttöohje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...