21.8.2019

Boxo-säilytysjärjestelmä - Kaikki yksissä kansissa

Boxo - moduulijärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella juuri haluamasi kalustekokonaisuuden. Jokainen yksittäinen osa on tilattavissa erikseen, minkä vuoksi säilytysjärjestelmän toteutus palvelee juuri sinun tarpeitasi. Myös valmiiksi suunniteltuja kalustekokonaisuuksia löytyy laaja valikoima. Hyvin suunniteltu säilytysjärjestelmä parantaa työn tuottavuutta ja tekee työympäristöstä viihtyisän.

Nyt löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Boxo - moduulijärjestelmästä yksien kansien sisältä. Me Protoolsilla autamme sinua oman säilytysjärjestelmäsi suunnittelussa. Räätälöimme paketin yksilöllisesti ja nopeasti - suoraan maahantuojan varastolta asiakkaalle perille toimitettuna. Voit myös ostaa Boxo - moduulijärjestelmän ProLease-rahoituksella, lue lisää www.prolease.fi!

Boxo on esittelyssä Protoolsin Asiakaspäivillä 28.-29.8.! Tervetuloa tutustumaan!
Kysy lisää sähköpostilla info@protools.fi tai myymäläpäälliköltä Marjo Olanterältä marjo.olantera@protools.fi,  +358 400 434 984.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bosch Professional uutuus ja arvonta!

BOSCHILTA UUTUUS: AKKUKÄYTTOINEN KATKAISU- JA JIIRISAHA Uusi Boschin akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha tarjoaa johdollista mallia vast...