1.7.2019

Festool Cashback-kampanja - jopa 100€ hyvitys Festool-koneestasi!

Kesän ylivoimainen tarjouskampanja alkoi tänään! Ostaessasi Protoolsilta Festool-työkaluja saat jopa 100€:n Cashback-hyvityksen! Kampanja-aika on heinäkuun alusta elokuun loppuun.

1. Ostat Festool-työkalun 1.7.-31.8.2019 välisenä aikana.
2. Lataat laskun 13.9.2019 mennessä osoitteeseen www.festool.fi/cashback.
3. Kunhan tietosi on tarkastettu, saat Cashback-summan suoraan tilillesi seuraavan kuuden viikon sisällä (kyse on bruttosummasta).

Työkalumallin mukaan hyvitettävä 25€:n, 50€:n tai 100€:n Cashback-summa ilmoitetaan sivulla www.festool.fi/cashback.Rekisteröinnin jälkeen uudelle työkalullesi myönnetään kolmen vuoden all-inclusive-takuu. Kaiken kattava takuu korvaa korjauskustannukset, uuden koneen varkaustilanteessa, alkuperäiset varaosat varmasti. All-inclusive kattaa myös tyytyväisyystakuun.

Kampanja koskee nykyistä tuotevalikoimaa sekä myös kaikkia kolmen viimeisen vuoden aikana valmistettuja tuotteita.

Protools on virallinen Festool-jälleenmyyjä. Meiltä ostat Festool koneet luotettavasti ja helposti. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme! Festool on myös paikanpäällä Asiakaspäivillä elokuussa, tervetuloa! Käy osallistumassa Facebookissa tapahtumaan Protools Oy Asiakaspäivät 2019 ja pysyt ajantasalla kesän aikana julkaistavista huipputarjouksista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...