14.5.2019

Bosch X-LOCK - ammattisähkötyökalujen vaihtojärjestelmän maailmanuutuus

X-LOCK on uusi kaksi osainen kulmahiomakoneiden käyttötarvikkeen vaihtojärjestelmä. Bosch-ammattilaistyökalujen uutuus mahdollistaa käyttötarvikkeen nopean ja helpon vaihdon yhdellä napsautuksella X-mallisen liitännän avulla.

X-LOCK ansiosta vaihto on jopa viisi kertaa nopeampaa, sillä löysättäviä osia tai vaihtotyökaluja ei tarvita. Perinteinen kiinnitysmutteri häiritsee työntekoa, jonka vuoksi X-LOCK-järjestelmä mahdollistaa tasaisen hiomisen ilman pintojen naarmuuntumisen vaaraa.

Bosch-ammattilaistyökalut tarjoavat todella laajan valikoiman hiomakoneita ja käyttötarvikkeita, joka kattaa kaikki käyttökohteet. Melkein kaikki X-LOCK-käyttötarvikkeet sopivat tavanomaisiin kulmahiomakoneisiin. Yli 130 käyttötarvikkeen avulla pystyt varmasti suoriutumaan jokaisesta työstä.Turvallisuus on myös yksi tärkeä X-LOCK-järjestelmän etu. Määrätyssä suunnassa asennettavia käyttötarvikkeita, kuten timanttilaikkoja, ei voi asentaa väärin päin X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kiinnitettäessä kuultava selkeä merkkiääni "klik" varmistaa käyttötarvikkeen olevan pitävästi paikallaan ja käyttövalmiina.
Bosch X-LOCK tuotteita päivitetään verkkokauppaamme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...