KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

21 maaliskuuta 2019

Metabolta uusi tuoteperhe kesään mennessä

Metabo uusii tänä vuonna Powermaxx-tuoteperheen. Pienten akkukoneiden tuoteperhe uusitaan täydellisesti ja 10.8 V akkukoneet korvataan uudella 12 V tuoteperheellä kokonaisuudessaan.

Saatavilla on 12 V akut sekä normaaleina Li-Ion akkuina että kompakteina, mutta suorituskyvyltään vahvoina LiHD-akkuina. Sama laturi toimii myös jatkossa 12 V sekä 18 V akuilla.

Metabon pienet akkukoneet ovat jatkossa entistäkin kätevämmän kokoisia tehosta tinkimättä, minkä mahdollistaa uusi 12 V akkuteknologia.

Kuvassa ensimmäiset julkaistavat 12 V -tuoteperheen mallit, jotka löydät verkkokaupastamme kesään mennessä! Tuoteperhe tulee laajenemaan vielä tämän vuoden aikana täysin uusilla Metabo-tuotteilla, jotka julkaistaan myöhemmin. Pysy kuulolla!



Hankkiessasi Metabon koneet Protoolsilta varmistat takuun voimassaolon mahdollisissa ongelmatilanteissa. Valtuutetulta jälleenmyyjältä saat myös oikeat kulutusosat helposti ja varmasti!

Protools Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...