21.3.2019

Metabolta uusi tuoteperhe kesään mennessä

Metabo uusii tänä vuonna Powermaxx-tuoteperheen. Pienten akkukoneiden tuoteperhe uusitaan täydellisesti ja 10.8 V akkukoneet korvataan uudella 12 V tuoteperheellä kokonaisuudessaan.

Saatavilla on 12 V akut sekä normaaleina Li-Ion akkuina että kompakteina, mutta suorituskyvyltään vahvoina LiHD-akkuina. Sama laturi toimii myös jatkossa 12 V sekä 18 V akuilla.

Metabon pienet akkukoneet ovat jatkossa entistäkin kätevämmän kokoisia tehosta tinkimättä, minkä mahdollistaa uusi 12 V akkuteknologia.

Kuvassa ensimmäiset julkaistavat 12 V -tuoteperheen mallit, jotka löydät verkkokaupastamme kesään mennessä! Tuoteperhe tulee laajenemaan vielä tämän vuoden aikana täysin uusilla Metabo-tuotteilla, jotka julkaistaan myöhemmin. Pysy kuulolla!Hankkiessasi Metabon koneet Protoolsilta varmistat takuun voimassaolon mahdollisissa ongelmatilanteissa. Valtuutetulta jälleenmyyjältä saat myös oikeat kulutusosat helposti ja varmasti!

Protools Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...