KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

18 maaliskuuta 2019

Kemppi Kempact -kampanja

Protools on virallisena Kemppi-jälleenmyyjänä mukana Kemppi Kempact -kampanjassa, mikä tarkoittaa 10% alennusta ostaessasi Kempact RA -koneen meiltä. Kampanja on voimassa maalis- ja huhtikuun ajan.

1%:n kasvu tehokkuudessa tekee Kempact RA:sta todella merkittävän tuotteen. Verrattaessa Kempact RA:ta kilpailijoihin on koneiden käytettävyys ja tehokkuus täysin omaa luokkaansa. Koneen kustannustannussäästöt maksavat sijoituksen nopeasti takaisin.

Tehokkuuden kasvaessa 1% on vuotuinen säästö 504 euroa yhtä työntekijää kohden, jos työntekijäkulut ovat 30 euroa tunnissa (30 € x 35 h x 48 vko = 50 400 €). Työntekijäkulujen lisäksi säästöön vaikuttavat laskevat huoltokustannukset, pienempi kulutusosien menekki, sähkönkulutuksen sekä käytettävyyden säästöt


Kempact RA on suunniteltu nykyaikaisten hitsauspajojen tarpeisiin. Laadukkaat, tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoillut koneet tekevät hitsaustyöstä tuottavaa, tarkkaa ja tehokasta. Kempact RA perustuu Kempin uusimpaan virtalähdetekniikkaan, joka takaa optimaalisen suorituskyvyn. Mallivaihtoehtoina on esimerkiksi 180, 250 ja 320 ampeerin mallit sekä tavallisena (R) että adaptiivisena (A) versiona. Toimituspakettiin kuuluu myös hitsauspistooli ja maadoituskaapeli.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta Kempact RA -hitsauskoneissa on useita etuja:
- Energiankulutus on 10% pienempää verrattuna perinteisiin kytkinsäätöisiin virtalähteisiin
-Brights -kotelovalaistus helpottaa langan pudotusta
-WireLine -hälytysjärjestelmä muistuttaa lankalinjan huoltotarpeesta
-GasMate - kotelomalli tekee kaasupullon käsittelystä ja siirtämisestä helppoa ja turvallista



Kemppi Kempact RA 253R / 253A MIG/MAG -Hitsauskone 400V
Kemppi Kempact RA 323R / 323A MIG/MAG -Hitsauskone 400V
Kemppi Kempact RA 181A MIG/MAG -Hitsauskone 230V
Kempact RA -hitsauskoneiden valokaaren syttyminen on tarkkaa ja nopeaa. Koneissa on suuri ja selkeä LCD-näyttö, 2T/4T -pistoolitoiminnot, piste- ja jaksohitsauksen ajastin sekä säilytyslokerot kulutusosille. Erinomainen suorituskyky seoskaasulla tai C02-suojakaasulla. Maksimikuormitus 35%:n paloaikasuhteella. A-malleissa materiaalivaihtoehtoina on Fe, Brazing, FCAW ja MCAW (Huom! Ei Al/Ss valintaa).


Kemppi Kempact MIG 2530 Mig-Hitsauslaite
Monipuolinen, kevyt ja hyvällä hitsausteholla varustettu Kempact MIG 2530 on vaivaton käyttää. Automaattinen hitsin lopetustoiminto, jälkivirran säätö sekä vakaa valokaari. Laitteessa voi käyttää 15 kg:n lisäainelankakelaa ja siinä on DuraTorque-nelipyöräsyöttö. Hitsauslaite sopii erityisesti liikkuvalle hitsaajalle.



Kun ostat Kemppi hitsauskoneen valtuutetulta jälleenmyyjältä, varmistat takuun voimassaolon ongelmatilanteissa. Valtuutetulta jälleenmyyjältä saat myös oikeat kulutusosat koneellesi suoraan hyllystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...