KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

07 tammikuuta 2019

Tee itse -lehden vuoden 2018 parhaat työkalut: Sahaaminen

Tee itse -lehden vuoden 2018 parhaat työkalut rankempaankin käyttöön valittiin yli 200 testatun huipputyökalun joukosta. Testivoittajiksi valittiin myös kaksi ammattitason Festoolin sahaustyökalua:

Iso ja todella voimakas käsisirkkeli
Festool HKC 55 LI EB käsisirkkeli 18 V on huipputyökalu, joka kestää kovaa käyttöä ja sahaa melkein mitä tahansa. Se on tarkoitettu kovaan ammattikäyttöön ja sen huomaa heti. Käsisirkkeli sahaa kaikkia materiaaleja ja moottori kestää kaiken. Hienoja yksityiskohtia on valtava määrä. Käyttötuntuma tuntuu yhtä mukavalta riippumatta sahattavasta materiaalista. Koneen käyttäminen tuntuu samanlaiselta sahattaessa kovaa puuta tai pehmeää OSB-levyä. Terän halkaisija on 160 mm ja kallistus 0°- 50°. Sahaussyvyys puolestaan on 55 mm ja 45° sahatessa puolestaan 42 mm. Akun kanssa kone painaa 4,1 kg.


Upotussaha täynnä hyviä ominaisuuksia
Testivoittajaksi valittiin myös Festoolin  TS 55 REBQ upotussaha 230 v + ohjainkisko. Huippulaadukkaan työkalun käyttömukavuus on erityisluokkaa. Käyttökahvoissa on selkeät merkinnät, minkä lisäksi terän syvyys- ja kulma-asteikot ovat tarkkoja ja helposti luettavia. Myös asteen negatiivisessa kulmassa sahaaminen onnistuu. Kone käynnistyy pehmeästi ja toimii tehokkaasti: 1050 w voimalla 6500 kierrosta minuutissa. Terän halkaisija on 160 mm ja sahaussyvyys on 55 m. Kallistuskulma mitä vain -1° ja 47° välillä.

Kaikki Protoolsin verkkokaupassa myynnissä olevat ammattitason testivoittajat, huippupisteet saaneet sekä hyviksi ostoksiksi valitut koneet löydät tämän linkin takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...