14.1.2019

Reebok Excel Light -turvakengät

Reebokin uusi Excel Light -sarja tuo turvakenkien käyttömukavuuden kokonaan uudelle tasolle tinkimättä turvallisuudesta. Sarjan kaikki 14 kenkämallia ovat huippukevyitä, jalkaan muotoutuvia ja urheilullisen mallisia.

Excel Light -turvakengissä naulaanastumissuoja on tekstiilistä maksimaalisen suojan antavaa materiaalia, joka on 40% kevyempää ja joustavampaa, kuin perinteisesti turvakengissä käytetty teräslevy. Memorytech-sisäpohjan ansiosta kenkä mukautuu jalkaasi ja tuntuu jalassa kevyeltä ja mukavalta pitkienkin käyttökertojen ajan. Kengän peittävä 3D -verkko hoitaa ilmanvaihdon ja pitää jalkasi viileänä ja kuivana taaten kestävän mukavuuden.

XL EXTRALIGHT® -ulkopohja vaimentaa askeleet ja antaa pehmeän tuen. Ulkopohjan pinta on antistaattinen ja öljyä hylkivä. Maksimaalista suojaa takaa EN ISO 20345 -turvastandardit täyttävä alumiininen turvakärki sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja.
-Huippukevyet ja urheilullisen malliset
-Memorytech-sisäpohja mukautuu jalan muotoon
-Alumiininen turvakärki ja tekstiilinen naulaanastumissuoja
-Päällinen erittäin hengittävää 3D-verkkoa ja erittäin hengittävä nailonverkkovuori
-Anistaattinen ja öljyä hylkivä XL Extralight® -ulkopohja
-Vastaa EN ISO 20345:2011 vaatimuksia

Tilaa Reebok Excel Light -turvakengät verkkokaupastamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...