26.4.2018

Enemmän tehoa ammattilaisille!

Huipputehokas Bosch ProCore 18V 7,0 Ah-akku
Täydellisen sopiva olemassa olevien 18 voltin laitteiden kanssa

Tehon uusi ulottuvuus

Enemmän tehoa kuin koskaan aikaisemmin, ja erittäin kompaktissa koossa: huipputehokkaan ProCore 18V 7.0Ah-akkunsa myötä Bosch mahdollistaa ammattilaisille uuden ulottuvuuden akkutoimisten työkalujen käyttöön. ProCore 18V 7.0 Ah tarjoaa noin 90% enemmän tehoa kuin aiempi 18 voltin 6.0 Ah-akku. Tämä mahdollistaa huomattavasti tehokkaamman työskentelyn. Merkittävä tehon kasvu on saavutettu parannetun kennorakenteen ja sisäisen resistanssin minimoimiseksi suoritettujen toimenpiden avulla. ProCore 18V 7.0 Ah on samalla myös erittäin kompakti ja noin 30 % pienempi kuin verrattavissa olevat suurtehoakut. Nämä ominaisuudet tarkoittavat sitä, että se tarjoaa luokkansa korkeimman energiatiheyden.


Optimoitu suorituskyky ja käyttöika CoolPack-teknologian ansioista

Bosch on optimoinut testattua CoolPack-teknologiaa entisestään, mikä merkitsee sitä että tämä tehokas akku suoriutuu suuremmasta virrankulutuksesta pidemmän aikaa. Kaiken kaikkiaan CoolPack-teknologia pidentää akun käyttöikää huomattavasti verrattuna perinteiseen akkuun, jota ei ole varustettu CoolPack-teknologialla. Lämmön siirtyminen sisäpuolelta ulospäin maksimoidaan tässä teknologiassa useiden komponenttien välisen synergian avulla; kotelo ja sisäosien jäähdytysrivat, jotka sulkevat jokaisen yksittäisen kennon kokonaan sisäänsä, on valmistettu suurtiheyksisestä polyeteenistä. Sekä materiaali että erittäin muotoilu, jonka tarkoituksena on maksimoida pinta-ala, helpottavat lämmön poistumista. Lisäksi akku on suunniteltu siten että sen sisäosissa ei ole rakoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotettu lämpo ei varastoidu akun sisään. Jäähdytysominaisuus takaa, että akku voidaan ladata erittäin nopeasti. Viisitasoinen LED-näyttö mahdollistaa ProCore 18V 7.0 Ah-akun lataustason jatkuvan tarkkailun.






Täydellisen yhteensopiva olemassa olevien 18 voltin luokan laitteiden kanssa

ProCore 18V 7.0 Ah-akku kuuluu Boschin Flexible Power-järjestelmään. Ammattilaiset, jotka ostavat Boschin akun, voivat aloittaa sen käytön välittömästi ilman että heidän on huolehdittava siitä, onko se yhteensopiva työkalujen kanssa. Flexible Power-järjestelmä takaa yhteensopivuuden kaikkien saman jänniteluokan uusien ja olemassa olevien ammattimaisten sähkötyökalujen kanssa. Tämä puolestaan merkitsee tuottavuuden paranemista päivittäisessä työssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...