8.2.2018

Virtaa siellä missä tarvitset

"Kun työskentelet näissä olosuhteissa, tarvitset työkaluja joihin voit luottaa."- Paul Macphersoniin Offshore-putkihitsaaja

Tutustu Paul Macphersoniin, joka on työskennellyt yli 20 vuotta putkihitsaajana neljässä maailman kolkassa. Hänen on kestettävä kaikenlaista, mitä luontoäiti saattaa viskata hänen ja työkalujensa päälle.


Ankara todellisuus

Offshore-putkihitsaus merkitsee sitä, että Paulin työpaikka voi olla lähes keskellä Persianlahtea 40°C:ssa tai -20 °C:n arktisissa vesissä. Se on anteeksiantamaton ympäristö. Siellä ei juurikaan ole sijaa virheille eikä työkaluille, jotka eivät ole riittävän kestäviä.

Avainasemassa on luotettavuus

Työ ei pääty, se on ympärivuorokautista. Joten jos työkalu ei vastaa työn vaatimuksia, koko projekti pysähtyy. Tämän takia Paul haluaa ehdottomasti käyttää DeWALT-työkaluja. Hänen erityissuosikkinsa on 18 V:n johdoton ja hiiliharjaton XR-kulmahiomakone. Teho, tehokkuus ja suorituskyky. XR-litiumioniakun avulla latausaika luhenee ja työaika lisääntyy. Toisin sanoen hän tietää, että työkalut sisältävät kaiken tarvittavan kestävyyteen kaikissa hänen töissään.

Johdottomuuden tuomaa vapautta

Kun ollaan keskellä ei mitään tai rajoitetuissa tiloissa, johdolliset työkalut voivat aiheuttaa ongelmia. Mutta akkukäyttöisellä XR-työkaluvalikoimalla Paul voi saavuttaa johdollisten työkalujensa tehon ja akkutyökalun suoman vapauden ja joustavuuden. Win-win-tilanne, joka osoittautuu korvaamattomaksi Paulille, olipa hän missä päin maailmaa tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...