KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

14 toukokuuta 2020

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden kokemuksella Kränzle takaa parhaan mahdollisen laadun, innovaatiot ja ympäristötietoisuuden. Jatkuva tuotekehitys tarjoaa vakuuttavia ratkaisuja puhdistusalan vaatimuksiin. Korkealaatuiset materiaalit, pitkälle kehitetty tekniikka ja kokeneet työntekijät ovat ne perusrakenteet, joiden ansiosta Kränzle on puhdistuskoneiden maailmanlaajuinen johtaja laadussa.

Rivipumpun puhdistus- ja huuhteluteho on todella suuri. Kränzlen uusissa RP-sarjan koneissa on käytössä suurimmankin huuhtelutehon vaatimukset täyttävä rivipumpputekniikka. Erityistä uudessa Kränzlen rivipumpussa on kampiakseli käyttöyksikössä ohjauslevyn tilalla, minkä avulla voidaan saavuttaa suurempi noste ja siten syöttää suurempia vesimääriä. Uusi pumpputekniikka on lisäosien käytön kannalta identtinen vanhan Kränzlen aksiaalipumpun kanssa. 



Kränzlen RP-sarjan koneet ovat elementissään aina suurta huuhtelutehoa vaadittaessa. Ammattilaisille alasta riippumatta RP-sarjan koneet takaavat helpomman, siistimmän ja tehokkaamman puhdistusprosessin niin maa- ja karjataloustöissä kuin rakennus ja teollisuusalallakin.

Rivipumpputekiikalla varusteltuja uusia Kränzlen sarjoja on therm-RP, LX-RP sekä WS-RP. Therm-RP-sarjan kuumavesilaitteiden vaikuttavan suuri puhdistus- ja huuhteluteho on monien innovaatioiden lopputulos. Jopa 1600 l /h vesiteho takaa huippusuoritustason, luotettavuuden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden päivittäiseen työskentelyyn. Optinen liekinvalvonta, käyttötuntilaskuri ja kattavat turvalaitteet hiovat kuumavesilaitteiden käyttökokemuksen huippuunsa. 




Uusi Kränzlen LX-RP kylmävesipesurisarja korvaa osan vanhoista LX-sarjan malleista (LX 2000, LX 2500, LX 1200 TST, LX 1600 TST). Hintatasoltaan vanhoja LX-malleja edullisemmat LX-RP kylmävesipesurit eivät tingi laadusta tai tehosta.

WS-RP-sarjan kompaktit kylmävesilaitteet sopivat ihanteellisesti ahtaimpiinkin paikkoihin seinäänasennusmahdollisuuden ansiosta. Kränzlen WS-RP-sarja on paras mahdollinen valinta esimerkiksi rekkojen ja laivojen ja veneiden pesuhalleihin. Uusi rivipumpputekniikalla toimiva sarja korvaa Kränzlen vanhan WS-sarjan.

Lue tarkemmat tuotetiedot Kränzlen RP-sarjoista tästä!

Kränzlen uudistuneen rivipumpputeknologian lisäksi uudistuksia on tapahtunut vuoden vaihteessa myös muissa yksittäisissä tuotteissa. Uudet Bully 1000 TST ja Bully 1200 TST sinisillä kuorilla korvaavat valikoimasta poistuvat Bully 980 sekä Bully 1180 koneet. Uudistuksiin kuuluu myös isojen Quadrojen toimitus vain rosterirungoilla, mutta hinta ei muutu perusrunkoversiosta. Uusi Colly 800-malli korvaa 2+2 harjakoneen, joka poistuu valikoimasta. Nyt myös elintarvikekäyttöversiot toimitetaan siten, että pesurin mukana tulee muutossarja, jolla letkun ja renkaat saa vaihdettua. HD 9/80 sekä HD 12/130 musta väritys muutetaan siniseksi, muita kannettavia pesureita vastaavaksi. 1152 TS on tarjolla vain DirtKiller-putken kanssa.

Katso kaikki Kränzlen painepesurisarjat, teollisuusimurit ja laadukkaat lisävarusteet sekä niiden yhteensopivuudet tuotekatalogista!


Protools on Kränzlen virallinen jälleenmyyjä. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne sähköpostitse info@protools.fi tai puhelimitse 09 7515 4700.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...