KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

13 marraskuuta 2019

Syksyn uutuus Metabolta: akkukäyttöinen laikkaleikkuri!

Metabon syksyn uutuuksien helmiin kuuluu akkukäyttöinen laikkaleikkuri. Vain 20 cm pitkän rungon ja kilon painonsa ansiosta laikkaleikkuri on erinomainen pieniin katkaisuihin ja kevyeen hiontaan.

Mini-rälläkäksikin kutsuttu kone kulkee kätevästi mukana rasittamatta käyttäjää. Akkulaikkaleikkurissa on ainutlaatuinen Metabo Brushless-moottori, joka takaa nopean ja tehokkaan työskentelyn. Kone on saatavana 12V ja 18V versioina.

Laikan halkaisija on 76 mm, tyhjäkäyntikierrosluku on 20 000 / min ja karan kierre M5. Painoa 12V koneella on 0,8 kg ja 18V koneella 1 kg.

Metabo PowerMaxx CC 12 BL akkulaikkaleikkuri Protoolsin verkkokaupassa nyt!



Metabon uutuudet saatavilla pian Protoolsilta! Metabon virallisena jälleenmyyjänä takaamme asiantuntevan palvelun ja takuun mahdolisissa ongelmatilanteissa. Tutustu Metabo-valikoimaamme tästä! Katso kaikki Metabon tämän syksyn huippu-uutuudet tästä.

Protools toivottaa hyvää marraskuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...