23.9.2019

Metabo on jälleen testivoittaja!

Metabo on jälleen testivoittaja! Tee itse -lehti on testannut epäkeskohiemokoneita ja niistä parhaaksi valikoitui Metabo SXE 425. Kehuja Metabo sai mm. erinomaisesta työnjäljestä, hiljaisesta työskentelystä sekä hyvästä tärinävaimennuksesta.

Epäkeskohiomakone ei jätä hiomauria pintaan, eli eri esineiden ja materiaalien hionta onnistuu hyvin ilman hiomauria. Testin kaikki mallit olivat suosittuja ja monipuolisia malleja, joista Metabo valikoitui jälleen laadukkaimmaksi. 5mm hiomaliikkeellä ja 320w teholla varustellulla Metabon SXE 425 -mallilla työ sujuu leikiten.

Metabo on noussut suosikiksi myös monissa edellisissä työkalutesteissä. Testissä on ollut esimerkiksi jiirisahat, akkuporakoneet sekä käsisirkkelit.Protoolsilta ostat Metabon työkaluja helposti ja luotettavasti ammattitaitoinen henkilökunta apunasi. Viralliselta jälleenmyyjältä ostaessasi Metabon koneita varmistat tajuun voimassaolon mahdollisissa ongelmatilanteissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...