27.5.2019

Prolease - Leasingrahoitus yritysasiakkaille

Prolease on leasingrahoitus, joka on käytössä Protools Oy:n yritysasiakkaille. 

Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Sopimus suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaan tinkimättä työkalujen laadusta. Rahoitus on oikeutettu kaikille Protools Oy:ltä hankittaville sähkölaitteille, koneille, kalusteille ja työkaluille - lukuun ottamatta kuluvia tuotteita. Rahoitus on käytettävissä kaikilla Protools Oy:n valikoiman tuotemerkeillä.

Laitehankinta leasingilla on helppoa ja nopeaa. Prolease mahdollistaa parhaan mahdollisen kaluston käytössä pitämisen ilman merkittäviä kertainvestointeja. Kuukausittaiset kiinteät kustannukset helpottavat budjetointia, kustannusten arviointia sekä kassavirran hallintaa ja maksuvalmius pysyy vakaana. Rahoitusmuoto on luotettava, eikä odottamattomia kuluja tarvitse pelätä.

Vuokran voi vähentää verotuksessa ja kuukausikustannuksen voi sovittaa mahdollisiin liiketoiminnan kausivaihteluihin sopiviksi yritykselle parhaalla mahdollisella tavalla. Sopimuskauden päätyttyä lunastat koneet edullisella jäännösarvolla yrityksellesi.

Osoitteesta www.prolease.fi löydät tietoa Proleasesta, kuten esimerkkejä rahoituksesta sekä rahoitusehdot. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diesella WRK PRO Led valaisimet nyt Protoolsilta

Protoolsin valikoimaan on saapunut uusi joukko Diesellan valaisimia, joiden vastaanotto on ollut mahtava! Diesella WRK PRO Led sarjaan kuulu...