11.1.2019

Wera 2go Työkalujen kuljetusjärjestelmä

Meillä on ilo esitellä uusi tuoteryhmämme: Wera 2go työkalujen kuljetusjärjestelmä. Wera 2go on todellinen tilaihme. Se koostuu moduuleista, joita voi joustavasti yhdistellä. Moduulit ovat kätevän pieniä, mutta ne kantavat uskomattoman paljon eri työkaluja mukanaan, niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Tarvittavat lisätyökalut voidaan vaikka kiinnittää kätevästi ulkopintaan helposti saataville ja selkeyttämään järjestystä.

Wera 2go helpottaa myös matkantekoa. Kevyt valmistusmateriaali ja helppo munneltavuus auttavat työkalusalkun kevyenä pitämisessä ja tilantarve pysyy pienenä kuljetettaessa. Materiaali säilyttää muotonsa ja suojaa työkalut vaurioilta ja kosteudelta kuljetettaessa. Kantohihna on erityisen leveä ja pehmustettu, joka takaa mukavan käyttökokemuksen.


Käyttöä helpottamaan Wera 2go:lta löytyy erinäköisiä lisäosia, kuten itsekiinnittyviä tarranauhoja, joiden avulla voit kiinnittää työkalulaukkusi esimerkiksi seinään.

Wera 2go sarjaan kuuluvia moduuleita löytyy kuusi erilaista: työkalupakki, työkalulaatikko, työkalukotelo, kaksi eri työkalukannatinta sekä kantohihna. Moduuleita voi yhdistellä myös muista sarjoista. Esimerkiksi Klatform 2go:n ruuvitalttasarjojen lujatekoiset kotelot voi yhdistää Wera-säilytysjärjestelmään niiden tarraosien ansiosta.


Wera 2go 1 Työkalukannatin tarrajärjestelmällä
Työkalukannatin mahdollistaa työkalujen pakkaamisen helposti ulkopuolelle. Työkalukannatin toimii hyvin yksinään tai helposti moduulina, jonka voi yhdistää tukevasti kuitukangasosalla varustettuihin Wera tekstiililaatikoihin ja -laukkuihin. Säädettävä ja irrotettava kantohihna mukavalla pehmusteella tulee mukana

Wera 2go 2 Työkalupakki
Työkalupakki on kompaktin kokoinen ja tarrajärjestelmä on sijoitettu sisä- ja ulkopuolelle, joka mahdollistaa tilan erinomaisen hyödyntämisen. Työkalupakki on oikea tilaihme. Mukana kuitenkin kulkee vain tarvittavat työkalut, jotta pitkien päivien ajan ei tarvitse kantaa liikaa painoa. Työkalupakin kestävä ja muotonsa säilyttävä materiaali suojaa työkaluja ja pidentää työkalupakin käyttöikää. Käyttömukavuuden takaa pehmustettu ja leveä säädettävä kantohihna sekä kehoa vasten asettuva pakki. Mukana on myös kotelo, jossa on tarvekohtaisesti säädettävä tilanjakaja tarrakiinnityksellä pienemmille työkaluille.Wera 2go 3 Työkalulaatikko
Lujatekoinen ja tukeva, mutta kompakti laatikko toimii yksin tai moduulina Wera 2go 1, 2 ja 5 -välineisiin. Kudoslaminoidut muovilevyt pitävät laatikon ryhdissä ja viillon- ja pistonkestävyys on erinomainen. Työkalulaatikko toimii hienosti niin työkalut kuin varaosatkin.

Wera 2go 4 Työkalukotelo
Työkalukotelo  on todella kätevä säilytystila tarvekohtaisesti. Viillon- ja pistonkestävä ryhdissään pysyvä työkotelo on helposti muunneltavissa ja sisätilan on jaettavissa viiteen lokeroon tarrakiinnitteisen tilanjakajan avulla."Pieni askel Wera-työkalusarjoille. Iso askel ihmiskunnalle."

Wera 2go tuotteet löydät Protoolsin verkkokaupasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...