29.11.2018

Klarna lasku ja erämaksu

Verkkokaupassamme on käytössä kaksi uutta maksutapaa: Klarna lasku ja Klarna erämaksu! Klarna tunnetaan turvallisuudestaan sekä sujuvuudestaan. Laskulla ostat nyt ja maksat vasta tuotteen saatuasi. Erämaksulla päätät itse joustavasti, missä tahdissa haluat ostoksesi maksaa.

Klarna lasku

Osta nyt, maksa myöhemmin! Klarna lasku on turvallinen ja helppo maksutapa, joka on nykyään käytössäsi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme. Maksat ostokset ilman korkoa tai muita kuluja vasta, kun tuotteet ovat toimitettu sinulle. Maksuaika verkkokaupassamme on 14 vuorokautta eikä sinun tarvitse antaa maksukorttitietojasi.

Klarna joustava erämaksu

Laskuakin joustavampi maksutapa on Klarnan erämaksu. Valitessasi joustavan erämaksun, päätät itse, paljonko maksat kuukausittain. Kuukausittaisen maksun tulee olla alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta ja kertamaksun vähintään viisi euroa. Käyttäessäsi tätä maksutapaa saat tuotteet aina ennen maksamista, sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja loppusumman voit maksaa pois yhdellä kerralla milloin haluat. Joustavan erämaksun lainakorko on 19,90%, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Luoton kokonaiskustannus ja todellinen vuosikorko ilmoitetaan verkkokaupan kassalla. 


Kaikki tarvitsemasi maksutiedot löytyvät laskultasi: tilinumero, eräpäivä ja viitenumero. Laskua maksaessasi muista aina käyttää laskun viitenumeroa varmistaaksesi, että maksu löytää oikeaan osoitteeseen. Jokaisella Klarnan laskulla on oma viitenumeronsa, jonka vuoksi useampaa laskua ei pysty maksamaan yhdellä viitenumerolla.

Tervetuloa verkkokauppaamme ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kränzlen uudet entistä tehokkaammat RP-sarjat

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kränzlen vanhat ja uudet painepesurit ovat ammattilaisen valinta helpottamaan kevään töitä. Yli 40 vuoden...