KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA!

Tässä blogissa kerromme työkalumaailman uutuuksista, annamme vinkkejä oikeanlaisten työkalujen valintaan ja kirjoitamme muuten vaan työkaluihin liittyvää asiaa ja asian vierestä. TERVETULOA seuraamaan!


"Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat työkalut laidasta laitaan, suojavälineet sekä työpajojen kalusteet ja varusteet.
Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset. Meiltä saat kaikki työkalut yhdestä osoitteesta pajaan kuin pajaan."

17 heinäkuuta 2018

Koe uusi etäisyysmittari GLM 120 C ja vaikutu!

Bosch GLM 120 C on kameralla varustettu etäisyysmittari: 120 m näkyvyys ja zoom-toiminto

Suuri 2,8 tuuman värinäyttö saa mittarin näyttämään älypuhelimelta. Uusi flip display-toiminto kääntää kuvaa etäisyysmittarin asennon mukaan. Uusi GLM 120C on myös varustettu IPS (in-plane-switching)-teknologialla, joka takaa parhaan näkyvyyden kaikista kulmista. Uutuutena on myös nk. Dragontail-näyttömateriaali, joka tekee laitteesta erittäin kestävän ja ihanteellisen ammattikäyttöön. Mittarissa on kaksi mittauspainiketta etusivulla ja pitkällä sivulla monimutkaisiin mittaustehtäviin. Bosch on lisäksi päivittänyt ja täydentänyt uuden etäisyysmittarin käyttöliittymää pienillä ohjevideoilla ja -kuvilla, jotka ohjaavat käyttäjää täydelliseen mittaukseen.


Measuring Master-sovellus

Bosch Professionalin Measuring Master-sovellus yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi Bosch-mittalaitteisiin, jotta voit helposti dokumentoida, tallentaa ja hallita mittauksia sekä lähettää niitä eteenpäin. Sovelluksen selkeä ja jäsennelty käyttöliittymä pitää tarvittavat tiedot aina näkyvillä ja minimoi kirjausvirheiden riskin.

Sovellus on yhteensopiva GLM 50 C Professiona-, GLM 100 C Professional- ja FLEM 120 C Professional-lasermittalaitteiden, GTC 400 C Professional-infrapunakameran ja GIS 1000 C Professional-lämpöilmaisimen kanssa ja helpottaa niiden käyttöä merkittävästi.

Mittaa ja kirjaa etäisyydet tarkasti Bluetooth-teknologian avulla

Boschin ammattikäyttöön tarkoitetut lasermittalaitteet on varustettu viimeisimmällä laserteknologialla, joka takaa tarkat ja luottettavat mittaustulokset. Bluetooth-rajapinnan kautta voit lähettää mittauksesi älypuhelimelle tai tabletille, jonka Measuring Master-sovelluksella tietojen dokumentointi ja mittausten suunnittelu sujuu näppärästi. Voit myös lähettää tiedot eteenpäin PDF-muodossa vaikka tarjousta varten.

Tekniset tiedot:

- Sisäänrakennettu kaltevuusmittari, automaattisesti kääntyvät, valaistu näyttö
- Laserdiodi 635 nm, < 1 mW
- Pysäytysautomatiikka 5 min.
- Paino, n. 0,21 kg
- Mittayksiköt m/cm/mm/ft/inch/ft-inch
- Jalustan kierre 1/4\"
- Digitaalinen etsin sisäänrakennettu
- Tiedonsiirto Bluetooth Smart
- Tuetut Android-laitteet Android-versiosta 4.3 alkaen
- Tuetut iOS-laitteet iPhone-versiosta 4S alkaen
- Mitta-alue 0,08 - 120,00 m
- Tuetut iOS-laitteet iPad (3. sukup. alkaen)
- Tuetut iOS-laitteet iPad Air/mini (1. sukup. alkaen)
- Laserluokka 2
- Mittatarkkuus ± 1,5 mm
- Kantama, kaltevuusmittaus 0-360° (4 x 90°)
- Mittaustarkkuus (tyypillinen) +/- 0,2°
- Mittausaika < 0,5 s
- Mittausaika maks.4 s
- Virtalähde 1 x 3,6 Ah:n Li-Ion-akku (3120 mAh)
- Ilmainen mittaussovellus
- IP 54
- ISO 16.331-1 hyväksytty

Mukana BT 150 jalusta

Tuotteen löydät verkkokaupastamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommenttisi käy tarkistuksessa ja julkaistaan mahdollisimman pian!

SUOSITUIMMAT POSTAUKSEMME

KIINNOSTAVAA!

Ammattilaisen työkaluvinkit

"Miksi ammattikirvesmies on niin paljon nopeampi kuin me muut? Muun muassa siksi, että ammattilainen tietää, mitä työkaluja mihinkin ty...